Ik werk onder andere voor:


gemeenten, uitgeverijen, ministeries, adviesbureaus, projectbureaus, tijdschriften, stichtingen, mediabedrijven, landelijke kranten en het MKB.

Opdrachtgevers van Thuis in Tekst

Martijn de Wildt

Owner Qidos, innovatief HR trainings- en adviesbureau.


Teksten website, nieuwsbrieven, interviews met opdrachtgevers, tekst voor en eindredactie van werkboeken, whitepapers en andere uitgaves.


"Ik werk al heel wat jaren samen met Corry. Ze schrijft en redigeert de teksten voor Qidos (waaronder de gewaardeerde tweewekelijkse nieuwsbrief) en onze diverse initiatieven. Corry is in staat om snel tot de kern door te dringen, complexiteit te elimineren en zich te verplaatsen in de doelgroep. Flexibiliteit en betrokkenheid vind ik ook kenmerkend in onze samenwerking. Aanbevelenswaardig dus!"

Opdrachtgever van Thuis in Tekst
Alex Coppelmans

Bedenken én plaatsen van social media berichten.


"Ik ben al een paar jaar klant van Corry. Zij verzorgt de berichtgeving op Linkedin voor ons trainingsbureau. In eerste instantie waren wij alleen op zoek naar continuïteit in berichtgeving, maar al meteen bleek dat Corry veel meer te bieden had dan dat. Haar teksten waren duidelijk krachtiger dan die van onszelf, hetgeen positieve lezersreactie tot gevolg had. Corry weet met rake vragen al snel door te dringen tot de kern en maakt aan de hand daarvan sterke teksten. Zij zet de teksten en door ons aangeleverde afbeeldingen zelf op de Linkedin pagina, zij ontzorgt ons dus!
Ik heb haar al eens aanbevolen bij een collega ondernemer en deze is inmiddels net zo enthousiast over Corry haar werk als ik!"


Opdrachtgever van Thuis in Tekst
Margreet Woessner
Project Coordinator at Stichting Werk&Mantelzorg.

Interviews, artikelen, redigeren van teksten, webteksten.


"Corry is van alle (communicatie)markten thuis: niet alleen schrijft zij zelf helder, aansprekend en to-the-point, ook voor editen en redigeren draait ze haar hand niet om. Binnen no-time maakt ze de materie eigen en kan ze haarscherp de kern blootleggen / de kaf van het koren scheiden. Zij is warm en klantgericht, meedenkend en punctueel. Interviews, nieuwsbrieven, webteksten, blogs en (eind)redactie op boeken, ik laat het met een gerust hart aan Corry over."


Mediaplanet is opdrachtgever van Thuis in Tekst
Felipe van Gerwen
Projectmanager Mediaplanet

Artikelen voor bijlages bij Financieele Dagblad, Telegraaf, Elsevier, Metro.


"Begin dit jaar kwam ik voor het eerst in contact met Corry. Bij Mediaplanet zetten wij journalisten in om artikelen te schrijven. Corry is een doorgewinterde journalist met een kritische noot, dit zorgt ervoor dat de artikelen van hoge kwaliteit zijn. Naast de kwaliteit van de artikelen is de stiptheid en de snelheid waarmee zij werkt indrukwekkend. Meermaals heeft Corry nog op het laatste moment een artikel kunnen schrijven waarvan ik de briefing een uur van tevoren had opgestuurd. Naast deze kwaliteiten is ze erg behulpzaam en meedenkend in oplossingen. Al met al werk ik graag met haar samen en hoop ik in de aankomende jaren haar vaker als journalist in te kunnen zetten voor kwalitatieve artikelen."


Sanoma is opdrachtgever van Thuis in Tekst
Cees van Dijk
Independent content specialist

Artikelen voor de titels Motorjacht en Zeilen.


"Corry zit boordevol creativiteit en werkt uitermate punctueel. Taal is haar ding. En dat is te merken. Wie op zoek is naar een goede freelance auteur, moet zeker contact met Corry opnemen."


René Vos

Nieuwsbrieven, webteksten, mailings.


"Omdat sommige van mijn klanten niet wisten dat ik ook hypotheken doe, heb ik Corry (die ook de teksten geschreven heeft voor mijn website) een mailing laten opstellen. Heel veel klanten reageerden positief. Geweldig dus, trouwens ook de nieuwsbrief die mijn bedrijf onregelmatig verstuurt, wordt door Corry gemaakt en geredigeerd zoals dat volgens mij zo mooi heet. Altijd Topklasse!"


Trijnie Duut

Redacteur uitgeverij Terra Lannoo


8 hoofdstukken van boek Natuurmonumenten 365 dagen de Natuur in.


"Corry heeft het leeuwendeel van de teksten van ons megaproject '365x de natuur in met Natuurmonumenten' voor haar rekening genomen. Als redacteur bij uitgeverij Terra kan ik Corry van harte aanbevelen. Ze heeft een vaardige pen, is betrouwbaar, is een plezier om mee te werken en ze heeft absoluut bewezen dat ze de uitdagingen van een complexe opdracht aankan."Annemarie Wiersma

Projectmanager uitgeverij Terra Lannoo


Boek: 20 x logeren en varen. Tekst en foto's.


Corry is auteur van het boek "20x logeren & varen in Nederland", dat in juni 2010 bij Uitgeverij Terra verscheen. Corry is de ideale auteur: creatief, flexibel, humoristisch en punctueel - kortom: zeer prettig om mee samen te werken. Het resultaat mag er zijn.Jolanda de Vries
Marketing manager ITMGroup

Artikelen en eindredactie.


"Corry schrijft met regelmaat voor de bladen van Fundeon: Fundament, Vakkracht en Wat doe jij morgen?. Ze leeft zich daarbij goed in: de artikelen sluiten uitstekend aan op de doelgroep en het doel van de bladen. Bovendien krijg ik alle teksten ruimschoots voor de deadline aangeleverd. Tegenwoordig schakel ik Corry ook in om een laatste tekstcheck op alle teksten te doen, voordat de kopij richting de vormgever gaat. Ze haalt net die kleine foutjes eruit waar ikzelf overheen heb gekeken en dat komt de kwaliteit van onze bladen ten goede."

Contact gegevens:

  • Thuis in Tekst
    De Smelen 26
    5553CT Valkenswaard
    06 10 48 11 40
  • 040 221 78 29
  • corry@thuisintekst.nl
© Copyright 2021 - https://thuisintekst.nl